/

Onderhoud
Een snaarinstrument vraagt onderhoud, het begint met de verandering van jaargetijden, denk aan de invloed van te droge ruimten waar uw instrument zich bevindt of in de zomer bij warm weer met een hoge luchtvochtigheid, het instrument reageert op deze veranderingen en vraagt op z’n minst om een afstelbeurt. De afstelbeurt vindt u terug in onze prijslijst.

Reparaties
Een instrument loopt schade op of gaat ook wel eens kapot, in onze reparatielijst zijn de meest voorkomende reparaties opgenomen, bij het aanbrengen van het instrument wordt in overleg met de klant aan de hand van de reparatielijst de prijs vastgesteld, mocht na aanvang van het werk blijken dat de prijs niet overeen komt met de werkzaamheden b.v.b door verborgen gebreken, zal in overleg met de klant een oplossing worden geboden.

Contrabas reparaties
Ook voor contrabas reparaties kunt u bij ons terecht, zie onze prijslijst.

Persoonlijke aanpassingen (customizing)
Voor de P.A. van uw instrument kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Zoals het bijzetten van een extra element, een bas-toets fretloos maken of het afschuinen van de hiel, body/hals bevestiging voor een betere speelbaarheid boven aan de hals.
Vele mogelijkheden dus, een aantal standaard ingrepen kunt u vinden in onze prijslijst.

Schaderapport
Heeft u schade aan uw instrument en vraagt de verzekering om een schaderapport of dagwaarde/nieuwwaarde indicatie, ook dit verzorgen wij.